Verwarming

Het comfort van een woning wordt in grote mate bepaalt door een goede verwarming. Voor de verwarming van uw woning kunt u kiezen uit verschillende warmtebronnen zoals cv-ketels, vloer-en wandverwarming, warmtepompen, ... . Hein Schouteten helpt u graag met de zoektocht naar een oplossing op maat. Zowel voor het vernieuwen, plaatsen of onderhoud van uw verwarmingssysteem kunt u op Hein Schouteten rekenen. Zo kunt u op uw beide oren slapen, van winter tot zomer.

Wenst u uw project te bespreken of een offerte aan te vragen, neem vrijblijvend contact met ons op: 0475 21 45 69.

Realisaties >>

Hein Schouteten helpt u graag met:

  • Plaatsing verwarmingsketel
  • Plaatsen vloerverwarming
  • Condensatieketels
  • Reinigen en onderhoud aardgasketels/stookolieketels
  • Water-zonnesystemen
  • Ventilatie
  • Energiezuinige investeringen
  • Klimaatregeling

Een antwoord op al uw vragen

Gasketels moeten verplicht om de 2 jaar verplicht onderhouden worden, voor stookolie en houtkachels is dit jaarlijks. Een goed onderhouden ketel behoudt zijn rendement, verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur. Dus naast het aspect dat het wettelijk verplicht is, is het ook voordeliger om ten gepaste tijde uw ketel te onderhouden en te keuren. Voor het onderhoud van uw ketel, welk merk dan ook, kunt u rekenen op Hein Schouteten. Bel vandaag nog voor een afspraak: 0475 21 45 69.

Het verbruik van een nieuwe cv-ketel is 15 tot 20% zuiniger dan dat van een oude cv-ketel. Daardoor kunt u al snel enkele honderden euro’s besparen op uw energiefactuur. De keuze tussen de verschillende systemen is niet gemakkelijk: hoogrendementsketels, condensatieketels, verwarmingsketels i.c.m. warmtepomp, zonneboiler, ... allen hebben ze hun voor- en nadelen. Voor een oplossing op maat helpt Hein Schouteten u graag bij de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact op via 0475 21 45 69.

Elke ruimte is anders, en bij een badkamer is dit zeker ook het geval. Naast de grootte, indeling, ... waarmee je ook in andere ruimtes moet rekening houden, is het voor de badkamer ook belangrijk om te denken aan de snelheid waarmee verwarmd moet worden, de luchtvochtigheid in de ruimte, ... . Gaat u een nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen? Doe dan een beroep op ons, wij staan je bij met het nodige advies, bel ons op 0475 21 45 69.