Elektriciteit

Hein Schouteten is uw specialist voor alle kleine en grote algemene elektriciteitswerken. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie zorgen wij voor een oplossing op maat van uw woning. Naast klassieke installaties zijn wij ook gespecialiseerd in de automatisatie van uw rolluiken, elektrische zonnesystemen, tuinverlichting...

Als gediplomeerde in plaatsing en onderhoud van huishoudelijke aanwezigheidsdetectie is Hein Schouteten de missende schakel in de voltooiing van uw elektriciteitsproject.

 

Wenst u uw project te bespreken of een offerte aan te vragen, neem vrijblijvend contact met ons op: 0475 21 45 69.

Realisaties >>

Hein Schouteten helpt u graag met:

  • plaatsen zekeringskasten
  • nieuwe en hernieuwen bekabeling
  • elektrische pannes
  • installatie elektriciteit in stallen
  • opstellen elektriciteitsplan voor technische keuring
  • verlichting (alle merken armaturen: Delta Light, Wever&Ducré, ...)
  • domotica, automatisatie
  • parlofonie en videofonie

Een antwoord op al uw vragen

Bij de aankoop van een huis met een afgekeurde elektrische installatie, ben je verplicht om deze binnen de 18 maanden te laten herkeuren. In veel gevallen is het noodzakelijk om uw elektrische installatie te vernieuwen, daarvoor doet u best beroep op een vakman. Zo vermijd u de kans op overbelasting of kortsluiting, en vermijd u een nieuwe herkeuring. Hein Schouteten staat u graag bij met raad en daad. Neem nu contact met ons op op 0475 21 45 69.

De eenvoudigste methode is om door uw woning te lopen en te beschrijven waar en hoeveel stopcontacten en lichtschakelaars u wenst. Terzelfdetijd kunt u bepalen waar u de thermostaat en aansluiting van de verschillende media wil plaatsen. Ondertussen houdt u best ook rekening met mogelijk wensen in de toekomst: bewegingsdetectie, dimmers, alarminstallatie, ... . Dit is evenwel geen sinecure. Doe daarom een beroep op de vakkennis en ervaring van Hein Schouteten. Hij geeft u graag raad bij alle te nemen beslissingen. Neem nu contact op en wij komen graag bij je langs: 0475 21 45 69.

Dit kun je zeker. Bij een grondige renovatie kunt u recht hebben op de Vlaamse Renovatiepremie. Gaat het eerder om specifieke verbeteringswerken dan kunt u de Vlaamse Verbeteringspremie aanvragen.
Meer info en een overzicht van de verschillende premies en subsidies kunt u terugvinden op www.energiesparen.be.